CURSOS LLENGUA DE SIGNES, ORDINARIS 2021-2022

L’Associació de Persones Sordes de Sabadell ofereix cursos de llengua de signes amb la col·laboració de la Federació de Persones Sordes de Catalunya, que té conveni amb la Generalitat de Catalunya.

Cursos Presencials: Complim amb les mesures de seguretat marcades. Certificat reconegut per la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) i el Departament d’Educació com activitats de formació permanent per a docents.

Cursos Telemàtics: Format de vídeo classes. Certificat reconegut per la Federació de Persones Sordes de Catalunya i el Departament d’Educació com activitats de formació permanent per a docents .

Nivell: A1, A2, B1, B2

Horari: Dilluns de 18h a 22h (telemàtic)

Dimecres de 18h a 22h (presencial)

Dissabte: 10h a 14h (només curs telemàtic)

Començament: 18 d’octubre de 2021.

Finalització: 20 de juny de 2022.

Durada: 120 hores per nivell.

Docent: Persona Sorda amb titulació reconeguda per la Generalitat de Catalunya i la Federació de Persones Sordes de Catalunya.

Pots matricular-te al nivell A1 sense un coneixement previ de Llengua de Signes.

En cas de tenir coneixements de Llengua de Signes Catalana i no haver fet cap curs amb nosaltres pots fer una prova de nivell (gratuïta) per saber quin és el curs més adient per tu.

Si estàs interessat en els nostres cursos omple el full d’inscripció => «Descarregar el full d’Inscripció» (format PDF) i ens ho envies per correu electrònic per fer la pre-matrícula. Apunta-t’hi!

E-mail: coordinadorlsc.apss@gmail.com

WhatsApp: +34 652 316 887

** Els cursos presencials requereixen un mínim de 7 persones i els cursos telemàtics un mínim de 9 per poder ser impartits.

Més informació cursos intensius 2022 (estiu)